zaterdag 26 juni 2010

Tortelduifjes

Deze schattige tortelduifjes heb ik gemaakt voor het 40-jarig huwelijks feest van een oom en tante, ze zijn gelukkig net op tijd af, ik kan ze meteen vanavond cadeau geven. :)
Met dank aan Magg314 voor het patroon (pattern)

zondag 13 juni 2010

WK Leeuwtjes

Ik heb twee leeuwtjes gehaakt, want morgen is de eerste wedstrijd van Nederland, en m'n kids moeten naar school, en wilden in het oranje. Aangezien ze bijna geen oranje kleren hebben en de winkels dicht zijn vandaag, heb ik snel deze leeuwtjes gehaakt, zodat ze toch iets oranjes hebben morgen. Het was in ieder geval lekker snel klaar, nu nog ff snel eentje voor mn schoonmoeder maken, want zij vond ze ook zo leuk :)

maandag 7 juni 2010

Telefoon Hoesjes


Ik heb een paar telefoonhoesjes gemaakt van een paar restjes wat ik nog had liggen. Ik wou gewoon 1tje maken voor mn eigen telefoon, maar het ging zo lekker snel, dat ik een paar extra heb gemaakt :) Ik moet er nog knopen op naaien, maar moet eerst op zoek naar mooie knopen. Ik heb ze gehaakt met de tunische knit-stitch, de lichtblauwe heb ik met de gewone tunische steek gehaakt, met een kabel in het midden.
Er zullen er nog wel meer volgen, ik heb een boek met tunische haak-steken gevonden en daar staan steken in, die zeker het proberen waard zijn. :)
Email me