zaterdag 7 augustus 2010

Mn eerste breiwerkjes!

Eindelijk weet ik hoe ik moet breien! Het begin was lastig, m'n breinaalden gingen alle kanten op en ik kon ze met geen mogelijkheid onder m'n arm houden.. Het leek zo makkelijk, als ik m'n schoonmoeder en schoonzusje bezig zag met die breinaalden, maar dat viel echt heel erg tegen.
Nu bleek, dat ik de steken verdraaid op de naald kreeg, dus dat het bijna onmogelijk was om met de averechtse naald, onder de steek te komen, vandaar dat het leek of ik een japanse vechtsport aan het beoefenen was met die stokjes, ipv aan het breien was. Maar na de hulp van m'n schoonmoeder, die eerst vol bewondering en van een veilige afstand bekeek wat ik precies aan het doen was, en meteen door had wat ik verkeerd deed, ging het al een stuk beter
En zeg nu zelf, voor een beginner, zijn die jurkjes toch best goed gelukt?


4 opmerkingen:

  1. Toch makkelijk die schoonmoeders he:-)
    Maar voor je eerste breiwerkjes zien deze dames er beeldschoon uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor je eerste breiwerkjes heb je het heel mooi en knap gemaakt.
    Groetjes Hetty.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. If you're looking to lose weight then you have to try this brand new custom keto meal plan.

    To design this service, certified nutritionists, fitness trainers, and top chefs joined together to develop keto meal plans that are effective, decent, price-efficient, and fun.

    From their grand opening in January 2019, 1000's of individuals have already completely transformed their figure and health with the benefits a good keto meal plan can offer.

    Speaking of benefits; clicking this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones offered by the keto meal plan.

    BeantwoordenVerwijderen

Email me